Aktuelle Events

Her kan du holde dig opdateret på events inden for energi.

 

Indlæser Events

« All Events

  • Denne Event er allerede afholdt.

Digital Vækst – fra Buzzword til Business – Frederikshavn

26. oktober 2017

Gratis

Udnyt din virksomheds digitale muligheder – bliv en af morgendagens digitale vindere
Er du optaget af at udnytte de digitale og teknologiske potentialer til at drive en mere effektiv forretning? Har du behov for at få afmystificeret buzzwords som Industri 4.0, Smart Production og Big Data. Så er Digital Vækst – fra Buzzword til Business din mulighed for, at blive klogere på, hvordan digitaliseringen har betydning for dig og din virksomhed.

Digital Vækst – fra Buzzword til Business stiller skarpt på, hvordan digitalisering lige nu skaber muligheder for nye typer virksomheder, men dermed også udfordrer den måde, hvorpå vi driver og forstår virksomheder i dag. Få indblik i hvordan andre virksomheder har grebet det an og få mulighed for at møde og tale med fagpersoner fra klynger, erhvervsfremmesystem og MADE om hvordan du kan komme videre med digitalisering og vækst i din virksomhed

Forløb for konferencerne
Konferencerækken starter med skarpe oplæg fra spændende virksomheder og foredragsholdere, der blandt meget andet fokuserer på, hvad digitalisering er og hvordan digitalisering har betydning for din virksomhed. Du vil få et indblik i de tendenser vi fremadrettet kommer til at se indenfor området og høre inspirerende indlæg fra nordjyske virksomheder om deres vej til digital omstilling.

Efterfølgende får du mulighed for at melde dig til vores specialiserede workshops, hvor vores foredragsholdere og værter indenfor energi og andre specialiserede områder og brancher vil stille skarpt på, hvordan vi bedst forstår og dermed leder digitaliseringsprocesser i fremtiden. De enkelte workshops kører af 2 omgange, så du efter frokost har mulighed for at tilgå en ny workshop og blive inspireret på et andet specialiseret område.

I forlængelse heraf kan du tilgå Open Space, hvor du får mulighed for at møde en række aktører og få sparring og inspiration til dit næste skridt i retning af nye digitaliseringseventyr.

Se programmet og tilmeld dig her.

Konferencerne afholdes i Frederikshavn, Aalborg og Aars og det er gratis at deltage i konferencerne.

Detaljer

Dato:
26. oktober 2017
Pris:
Gratis
Event Kategori:
Hjemmeside:
http://www.tilmeld.dk/BRN-konference-Frederikshavn

Sted

Kattegat Silo, Frederikshavn
Silovej 8
Frederikshavn, 9900
+ Google Map