Aktuelle Events

Her kan du holde dig opdateret på events inden for energi.

 

Indlæser Events

« Alle Events

  • Denne Event er allerede afholdt.

WIND ENERGY DENMARK forener forskning og industri

2. oktober 2017 - 3. oktober 2017

WIND ENERGY DANMARK 2017 er vindmølleindustriens to-dags konference, der forener forskningsverdenen og vindindustrien. Konferencen danner de ideelle rammer for at netværke, udvikle nye ideer og promovere produkter.

Som deltager får du værdifuld indsigt og nyeste viden om markedsudvikling, udviklingskæder og seneste fremskridt inden for teknologi og innovation.

Konferencen er opdelt i fire emner:

  • Industrialization & Standardization
  • Grid systems
  • Integration & Infrastructure
  • Operation & Maintenance
  • Next Generation Technologies

Herunder har du mulighed for at vælge mere end 30 forskellige spor, der har noget for enhver. House of Energy er medarrangør på sporet Innovation Cooperation between industry and research. Her kan du blandt andre høre vores medlem PowerCurve, når Emil Krog Kruse, R&D Manager fortæller om LER-projektet. Vindmøllevinger lider ofte under slitage, der mindsker effektiviteten. Projektet undersøger, hvor stor den tabte produktion er på baggrund af slitagen. Undersøgelsen foretages via en drone, der scanner vingerne med et særligt sensorsystem. Teknologien bag sensorsystemet forventes at være funktionelt i 2018.

Se programmet og tilmeld dig her.

Så kom og hils på House of Energy når vi sammen med resten af vindmølleindustrien får nye perspektiver og indsigt i fremtiden for vindenergi.

Detaljer

Start:
2. oktober 2017
Slut:
3. oktober 2017
Event Kategori:

Sted

MCH Herning Messecenter
Vardevej 1
Herning, 7400 Danmark
+ Google Map