Kontakt House of Energy

Preben Birr-Pedersen

Cluster Manager

Preben er ansvarlig for den strategiske udvikling af klyngen, og står for at koordinere sekretariatets arbejde. Han er sekretariatets repræsentant og er klyngens ansigt ud af til.

Læs mere
Preben har mere end 20 års erfaring fra energisektoren med forretnings- og projektudvikling, og har et stort netværk i sektoren, både i og uden for Danmark. Preben har en stor forkærlighed for kaffe og går ikke ret langt på literen..

Hanne Skovby

Hanne er ekspert i fjernvarme, og i den forbindelse er hun ansvarlig for og arbejder med virksomhedsbesøg, udviklingsaktiviteter og arrangementer inden for denne branche.

For medlemmer af House of Energy kan Hanne hjælpe med at finde de rigtige kontakter til fjernvarmeværker og virksomheder i netværket, og med at finde samarbejdspartnere til forretnings- og udviklingsprojekter.

I sin fritid elsker Hanne at rejse og har engang været i audiens hos kongen af Bhutan og hans 4 koner.

Lars Udby

Lars brænder for at skabe udvikling og arbejdspladser i Nordjylland. Han arbejder på at skabe nordjyske arbejdspladser inden for omstillingen af det danske energisystem, så vi kan få et energisystem baseret på energi fra sol og vind i stedet for olie.

Lars har stor erfaring og viden omkring danske og internationale kompetencer inden for energi og kan derfor hjælpe dig med at finde relevante aktører til udviklingsaktiviteter, både inden for forskning og blandt virksomheder.

Alex Søgaard Moreno

Alex arbejder med administration, økonomi, projekter, kommunikation, virksomhedsbesøg og arrangementer. Han har de sidste 5 år arbejdet med virksomheder inden for vindmøllebranchen og har et stort erhvervsnetværk.

Leder du efter projektpartnere til din virksomhed, så kontakt Alex til en uforpligtende snak om dine muligheder.

Alex kan huske detaljer om mange mærkelige ting og er aktiv i sin fritid med bl.a. spinning.

Line Bay-Jensen

Line er kommunikations- og eventkoordinator i House of Energy. Tag fat i hende, hvis du har spørgsmål til events eller kommunikation.

Har du en god historie, der kunne være relevant for House of Energy, så kontakt Line til en uforpligtende snak om hvordan House of Energy kan hjælpe dig.

Når det kommer til sukker er Line som et barn i Fætter BR – ude af kontrol.

Marie-Louise Arnfast

Marie-Louise er kommunikationsansvarlig i House of Energy og arbejder blandt andet på at gøre energi klyngen kendt i ind- såvel som udland.

Sidder du med en god historie om din virksomhed eller produkt, så tag kontakt til Marie-Louise til en uforpligtende snak omkring, hvordan House of Energy kan hjælpe dig.

Marie-Louise bor i bofællesskab med 25 andre familier + grise, høns, får, solfangere og egen vindmølle.

Niels Tudor-Vinther

Niels er den internationale skruetrækker i klyngens værktøjskasse. Han arbejder på at identificere støttemuligheder for virksomheder til konkrete projekter, finde konsortier i Europa som virksomhederne kan kobles på, samt at understøtte virksomhederne i hele forløbet frem mod ansøgning og gennem projektforløbet.

Nøglen til Niels’ professionelle begejstring er at hjælpe mennesker, firmaer og organisationer med at få løst deres problemstillinger med eksterne midler, så de kan realisere deres mål.

Niels har sit eget en-mands rockband.

Anders Christiansen

Anders er ansat på Aalborg Universitet og her arbejder ham med matchmaking, projektudvikling og policy/lobby. Han brænder for at skabe løsninger, der kan sikre den grønne omstilling, som han er sikker på vil skabe vækst og beskæftigelse.

Hvis du har brug for en vejviser til de rette forskere eller studerende på AAU, skal du kontakte Anders, der kan rådgive om universitets mange muligheder for samarbejde.

Anders elsker i øvrigt en god musikquiz og drikker lige lovlig meget Pepsi Cola.

Esben Ahlmann Hjuler

Esben er ansat på Aalborg Universitets fundraising-kontor og her arbejder han på at få skabt nogle projekter, der kan løfte det grønne innovations- og kompetenceniveau hos de nordjyske energivirksomheder.

Esben har et godt overblik over, hvordan man får finansieret forsknings- og innovationsprojekter, så det er ham man går til, hvis man har brug for hjælp til dette.

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

House of Energy
Boulevarden 13
9000 Aalborg
+45 9931 1561

Cluster Manager
Preben Birr-Pedersen
2080 8263
pb@aalborg.dk