Kontakt House of Energy


Vi står altid klar til en god samtale

Hos House of Energy er medlemmerne i centrum, og vi står derfor altid klar til en god samtale om energi. Her på siden kan du finde kontaktinformationerne på vores eksperter inden for fagområderne fjernvarme, vindenergi, grønne gasser, energieffektive løsninger og integrerede energisystemer. Send os en email eller giv os et kald – vi glæder os til at høre fra dig!

Preben Birr-Pedersen

Cluster Manager

Læs mere
Preben er ansvarlig for den strategiske udvikling af klyngen, og står for at koordinere sekretariatets arbejde. Han er sekretariatets repræsentant og er klyngens ansigt ud af til.

Preben har mere end 20 års erfaring fra energisektoren med forretnings- og projektudvikling, og har et stort netværk i sektoren, både i og uden for Danmark.

Preben har en stor forkærlighed for kaffe og går ikke ret langt på literen..

Michael Stie Laugesen

Områdeansvarlig, Energieffektive Løsninger

Læs mere
Michael arbejder med energieffektive løsninger og hjælper vores medlemmer med løsninger og tiltag, der sparer på energien. Og så er Michael særligt skrap til at skaffe medfinansiering til medlemmerne.

Michael har en mangeårig baggrund fra konsulentbranchen, hvor han har rådgivet danske og internationale virksomheder i forbindelse med udvikling og gennemførsel af forsknings-, udviklings-, og demonstrationsprojekter.

Som ægte nordjyde har han det bedst om mandagen når det lokale fodboldhold har vundet i Superligaen.

Hanne Skovby

Områdeansvarlig, fjernvarme

Læs mere
Hanne er ekspert i fjernvarme, og i den forbindelse er hun ansvarlig for og arbejder med virksomhedsbesøg, udviklingsaktiviteter og arrangementer inden for denne branche.

For medlemmer af House of Energy kan Hanne hjælpe med at finde de rigtige kontakter til fjernvarmeværker og virksomheder i netværket, og med at finde samarbejdspartnere til forretnings- og udviklingsprojekter.

I sin fritid elsker Hanne at rejse og har engang været i audiens hos kongen af Bhutan og hans 4 koner..

Lars Udby

Direktør

Læs mere
Lars brænder for at skabe udvikling og arbejdspladser. Han arbejder med alt det, der skal til for at skabe arbejdspladser inden for omstillingen af det danske energisystem, så vi kan få et energisystem, der er baseret på bæredygtig energi i stedet for fossile brændsler.

Lars har stor erfaring og viden omkring danske og internationale kompetencer inden for grønne gasser og kan derfor hjælpe med at finde relevante aktører til udviklingsaktiviteter. Dette er inden for både forskning og virksomheder.

Hans A. Pedersen

Områdeansvarlig, vindenergi

Læs mere
Hans har mange års erhvervs- og ledelseserfaring fra forskellige industrivirksomheder. De seneste 5 år med projekter inden for vindindustrien, hvor han har haft fokus på projektudvikling samt det at booste innovationsevnen i vindvirksomheder. Hertil en interesse for at samle og udvikle Dansk bølgekraft.

Ser du en mulighed, eller har du en udfordring der bedst kan løses i samspil med andre virksomheder, universiteter, GTS’er, nationalt eller internationalt, så kontakt Hans der via sit store netværk vil hjælpe dig videre.

I fritiden kan du helt sikkert se Hans på en cykel, såvel på landevejen som på MTB i skovene, hvis ikke lige på golfbanen.

Marie-Louise Arnfast

Presseansvarlig

Læs mere
Marie-Louise, der står for House of Energys pressearbejde, arbejder med at gøre House of Energy kendt i ind- og udland. Har du en god historie om din virksomhed eller dit produkt, så kontakt Marie-Louise.

Marie-Louise bor i bofællesskab sammen med 25 andre familier + grise, høns, får, solfangere og egen vindmølle.

Line Bay-Jensen

Kommunikations- og eventkoordinator

Læs mere
Line er kommunikations- og eventkoordinator i House of Energy. Tag fat i hende, hvis du har spørgsmål til events eller kommunikation.

Har du en god historie, der kunne være relevant for House of Energy, så kontakt Line til en uforpligtende snak om hvordan House of Energy kan hjælpe dig.

Når det kommer til sukker er Line som et barn i Fætter BR – ude af kontrol

Niels Tudor-Vinther

EU Konsulent

Læs mere
Niels er den internationale skruetrækker i klyngens værktøjskasse. Han arbejder på at identificere støttemuligheder for virksomheder til konkrete projekter, finde konsortier i Europa som virksomhederne kan kobles på, samt at understøtte virksomhederne i hele forløbet frem mod ansøgning og gennem projektforløbet.

Nøglen til Niels’ professionelle begejstring er at hjælpe mennesker, firmaer og organisationer med at få løst deres problemstillinger med eksterne midler, så de kan realisere deres mål.

Niels har sit eget en-mands rockband.

Alex Søgaard Moreno

Projektleder

Læs mere
Alex arbejder med administration, økonomi, projekter, kommunikation, virksomhedsbesøg og arrangementer. Han har de sidste 5 år arbejdet med virksomheder inden for vindmøllebranchen og har et stort erhvervsnetværk.

Leder du efter projektpartnere til din virksomhed, så kontakt Alex til en uforpligtende snak om dine muligheder.

Alex kan huske detaljer om mange mærkelige ting og er aktiv i sin fritid med bl.a. spinning

Paw V. Mortensen

Specialkonsulent

Læs mere
Paw arbejder med fundraising og projektudvikling på AAU Innovation og har efterhånden en del års erfaring med energiteknologisk forretningsudvikling i værdikæden fra forskning til kommercialisering.

Det at skabe og gennemføre værdifulde projekter gennem netværksbaseret udvikling syntes Paw er motiverende. Han hører derfor gerne om projekt ideer, hvor virksomheder kan få boostet sit innovationsniveau gennem samarbejde med AAU.

Anders Christiansen

Projektmedarbejder

Læs mere
Anders er ansat på Aalborg Universitet og her arbejder ham med matchmaking, projektudvikling og policy/lobby. Han brænder for at skabe løsninger, der kan sikre den grønne omstilling, som han er sikker på vil skabe vækst og beskæftigelse.

Hvis du har brug for en vejviser til de rette forskere eller studerende på AAU, skal du kontakte Anders, der kan rådgive om universitets mange muligheder for samarbejde.

Anders elsker i øvrigt en god musikquiz og drikker lige lovlig meget Pepsi Cola

Esben Ahlmann Hjuler

Specialkonsulent

Læs mere
Esben er ansat på Aalborg Universitets fundraising-kontor og her arbejder han på at få skabt nogle projekter, der kan løfte det grønne innovations- og kompetenceniveau hos de nordjyske energivirksomheder.

Esben har et godt overblik over, hvordan man får finansieret forsknings- og innovationsprojekter, så det er ham man går til, hvis man har brug for hjælp til dette.

Din e-mail (skal udfyldes)

Din besked

House of Energy
Boulevarden 13
9000 Aalborg
+45 9931 1561

Cluster Manager
Preben Birr-Pedersen
2080 8263
pb@aalborg.dk