House of Energy

Din one-stop-shop til samarbejde om Energi


Hvem er vi?


House of Energy er en unik energiplatform for bæredygtige energiteknologier og -produktion. Vi forbinder erhvervslivet med universiteter og offentlige forsyningsvirksomheder, kommuner og øvrige aktører med interesse i energi.

Mere end 400 forskere og 400 medlemmer står bag House of Energy.

Er du på udkig efter nye samarbejdspartnere, hjælp til at søge EU-midler eller ekspertbistand fra førende forskere på et bestemt område – bare for at nævne nogle få eksempler – så kan vi hjælpe. Hvis du arbejder i energibranchen, kender vi de rigtige instanser, personer eller virksomheder, der er relevante for netop din udfordring.

House of Energy tilbyder din virksomhed en række fordele:

  • Adgang til den nyeste viden om forskellige energiformer
  • Nye forretningsmuligheder
  • Fundraising
  • Internationalisering
  • Deltagelse i events som netværksarrangementer, temadage, konferencer og workshops
  • Matchmaking og udvidelse af netværk
  • Større synlighed og branding
  • Støtte til iværksætteri
  • Innovationsprojekter og støtte til fundraising, inkl. EU-midler
Vores Fokusområder

Vores medlemmer betyder alt for os. Derfor går vi højt op i at tilbyde dybdegående viden, sparring og netværk indenfor vores fem fokusområder. House of Energy er et sekretariat med dedikerede medarbejdere inden for hvert område, og vi kommer gerne ud og besøger din virksomhed, så vi kan tage en snak om, hvad House of Energy kan tilbyde netop jer.

Læs mere om fokusområderne ved at klikke på ikonerne nedenfor.

Fjernvarme

FleksEnergi er fokusområdet for fjernvarme i House of Energy

Grønne gasser

Hydrogen Valley er fokusområdet for grønne gasser i House of Energy..

Vindenergi

Hub North er fokusområdet for vindenergi i House of Energy.

Energieffektive løsninger

Energieffektive Løsninger er et fokusområde i House of Energy.

Det integrerede energisystem

Integrerede Energisystemer er et fokusområde i House of Energy.

Mission


House of Energys mission er at styrke samarbejdet og videndelingen mellem aktører inden for energisektoren imed henblik på at skabe synergi, innovation og synliggørelse af kompetencer.

Vision


House of Energys vision er at blive kendt nationalt og internationalt som et fyrtårn inden for energi og sammenhængende energisystemer med det formål at tiltrække investeringer og skabe vækst.

Vi har
0
medlemmer
Vi har
0
forskere tilknyttet
Vi besøger
0
virksomheder om året
I denne folder kan du blandt andet læse, hvordan House of Energy tilbyder dig en fælles indgang til – og overblik over – de samlede kompetencer og ressourcer, der findes inden for energiområdet. Du kan også læse mere om House of Energys fem fokusområder.

Bliv medlem


Bliv en del af en stærk energiklynge og nyd godt af vores mange medlemsfordele. Kontakt Cluster Manager Preben Birr-Pedersen, hvis du vil vide mere.

I år 2018 indfører vi et mindre kontingent for medlemskab af House of Energy. Der er halv pris på kontingentet i hele år 2018. Prisen for medlemskab afhænger af antallet af ansatte i virksomheden. Er I mellem 1-5 medarbejdere er prisen 1.250 kr., er I mellem 6-49 medarbejdere er prisen 2.500 kr. og er I +50 medarbejdere er prisen 4.750 kr.