Vind energi

Hub North

Om Vindenergi


Vindenergi spiller en altafgørende rolle i fremtidens lokale såvel som globale energisystem. Nordjylland står stærkt som et af Danmarks og Nordeuropas førende centre for vindmølleindustrien med virksomheder, som dækker hele energibranchens værdikæde fra rådgivere til leverandører og producenter. Gennem samarbejde om specifikke projekter med fælles mål for øje har virksomhederne mulighed for at bruge hinandens erfaringer og ekspertviden til gavn for alle involverede parter. Således sikres i højere grad innovation, og generering af nye ideer i Nordjylland.

Vindmølleindustriens brede vifte af interessenter gør, at synlighed er et nøgleord. Derfor er det i profileringen af den nordjyske vindmølleindustri vigtigt for House of Energy at give omverdenen det fulde overblik over de mange virksomheder, der har berøring med branchen. Her medtænkes både de første planmæssige streger og visualiseringer og senere produktion og levering af vindmøllens enkelte dele. Lige så vigtig er slutfasen, når møllen er blevet rejst, og der er udarbejdet en serviceplan. Hele processen er uundværlig, og samtlige faser dækkes ind af de forskellige vindmøllevirksomheder i det nordlige Danmark.

House of Energy blev etableret i 2016 og har sine rødder i Hub North og FleksEnergi. Vores hovedformål er at synliggøre, forene, udvikle og styrke den nordjyske vindmølleindustri i en international branche, hvis markedsvilkår på alle måder er under hastig forandring. Målet er at skabe grundlag for at udvikle eksisterende og nye virksomheder og dermed være med til at skabe fremtidens arbejdspladser i Nordjylland.

Læs mere om Hub North på deres hjemmeside.

Aktuelt


Hold dig opdateret på de aktuelle nyheder og events om vindenergi her.

Vingeskift helt uden brug af kran.
Læs mere.
Udviklingsprogram for underleverandører. 
Læs mere.
Kom til jobmesse med Siemens 
Læs mere.
Konference: WIND ENERGY DENMARK
Læs mere.

Medlemmer med fokus på vind


House of Energy består af over 400 medlemmer som alle er en del af Nordjyllands energiklynge. Vores medlemmer giver os mulighed for, som klynge, at arbejde hårdt for at tilbyde fagrelevante medlemsfordele, der udvikler ny viden, giver netværk og skaber vækst.

Som trible helix klynge har House of Energy medlemmer inden for vindenergi på tre forskellige områder: Det private erhverv, vidensinstitutioner og offentlig institutioner. House of Energy har inden for vindenergi omkring 230 medlemmer, hvor hele værdikæden for vindenergi er repræsenteret. Inden for vindenergi og på tværs af fagområder skaber vi samarbejder på mellem disse domæner for at udvikle viden og øge vækst hos medlemmerne.

House of Energy vil stå bag relevante samarbejder, der kan føre til at nordjyske idéer og fremskridt, samt danne baggrund for udvidet eksport og dermed danne grobund for vækst og etablering af nye arbejdspladser.

Her kan du vil se hvilke medlemmer, vi har inden for de forskellige fagområder.

Kontakt


Ring og hør hvordan vi kan hjælpe dig videre med dit projekt inden for vindenergi.


Hans A. Pedersen

Områdeansvarlig, Vindenergi

Hans har mange års erfaring og et stort netværk bl.a. fra vindenergibranchen. Ser du en udfordring eller mulighed så kan Hans hjælpe.