Casehistorie: Delegate A/S vil skabe digitale transformationer i de nordjyske virksomheder

House of EnergyNyheder

Det nye House of Energy-medlem – Delegate A/S – har åbnet en afdeling i Aalborg. Med medlemskabet vil Delegate øge kendskabsgraden til virksomheden ved at bidrage aktivt i House of Energys forretningsskabende netværk og skabe digitale transformationer i de nordjyske virksomheder.

Om Delegate
Delegate er et it-rådgivnings- og konsulenthus, der hjælper virksomheder med at realisere deres potentiale i en digital verden ved at optimere deres forretningsgange. Således udarbejder Delegate mange forskelligartede digitaliseringsprojekter, hvilke kan optimere virksomheders forretning og gøre deres medarbejderes hverdag lettere. Med fokus på at levere forretningskritiske løsninger baseret på IoT (Internet of Things), Data Analytics and Intelligence, Microsoft SharePoint, Dynamics CRM og Office 365, har Delegate specialiseret sig i, at arbejde efter udviklingsmetoden Scrum og at anvende styringsmodeller der kan sikre kvaliteten i deres projekter.

Ifølge Delegate er det er ikke længere tilstrækkeligt for en virksomhed blot at levere et godt produkt. Virksomheder skal derudover levere en service omkring sine produkter samt opsamle, analysere og agere på baggrund af data. Det er denne forståelse og tankegang, som Delegate arbejder ud fra hver dag. Ved at samle og aggregere data, kan virksomheder skabe indsigter og agere proaktivt i det digitale marked.

Medlemskabet i House of Energy
Det er vigtigt for Delegate at blive synlig i Nordjylland, fordi regionen er i vækst og fordi mange virksomheder i regionen vækster i både produktion og medarbejderstab. I Nordjylland er der endnu ikke mange, der kender til Delegates eksistens og hvad de kan bidrage med i de nordjyske virksomheder, men Delegate – der beskriver Nordjylland som Danmarksmestre i forretningsskabende netværk – er overbeviste om, at et medlemskab i en klynge som House of Energy, vil være en god vej til at skabe kendskab og tillid i det Nordjyske.

I Delegate arbejder de for, at gøre deres kunder bedre til det de er gode til – og ved at fokusere på virksomhedernes digitale transformation, kan Delegate give House of Energys mere end 400 medlemmer indsigt i, hvordan virksomhederne kan tilpasse sig de stigende digitale krav og øgede muligheder inden for branchen.

Ifølge tal fra MIT Center for Digital Business kan virksomheder ved at implementere succesfulde digitale transformationer tjene op til 26 % mere end gennemsnittet i deres branche – og virksomhederne har i gennemsnit 12 % højere markedsværdi.

Hvis du ønsker at læse mere om Delegate, kan du besøge deres hjemmeside her. Du kan ligeledes kontakte Managing Specialist Malthe Kirkhoff Stougaard på mks@delegate.dk