European SmartCityTech Go Global

 
 
Image

Invitation til erhvervsfremstød i New York og Boston

Har din virksomhed ambitioner om at udvide salget til USA, så kunne EU COSME-projektet European SmartCityTech Go Global være interessant.

Til september har I mulighed for at tage til New York og Boston sammen med 40-50 andre europæiske virksomheder. Her vil virksomhederne blive præsenteret for opgaver, der kan bydes på, og samarbejdsmuligheder med amerikanske virksomheder i New York City og New York State-byerne Albany, Buffalo, Syracuse og Rochester.

Opgaverne dækker områderne:

  • Department of buildings (energi i bygninger og cleantech)
  • MTA and public transport (transport og mobilitet
  • NYC Mayor’s office of sustainability (bæredygtighed)
  • Environmental protection (miljøbeskyttelse)
  • Health and mental quality (sundhedsteknologi)
  • Department of sanitation (sanitet)

I Boston deltager vi i konferencen Horizon 19, hvor vil få en fælles europæisk stand, og her vil I blive gensidigt introduceret til hundredvis af potentielle samarbejdspartnere. I kraft af at projektet er tværeuropæisk, har I også mulighed for at finde samarbejdspartnere indenfor delegationen, bl.a. ved søndagens meet ’n’ greet icebreaker session, som er dedikeret til at virksomhederne kan lære hinanden at kende.

Turen planlægges og gennemføres af House of Energy i samarbejde med 15 andre europæiske klynger. Det foreløbige program kan ses herover, og der vil løbende komme mere information ud om projektet. Der kan forventes en vis egenbetaling i forbindelse med turen, herunder transportudgifter og overnatning.

Kontakt