European SmartCityTech Go Global

Seneste nyt om missionen (opdateret 20. august 2019)

Vi har nu åbnet for registrering til turen, hvilket du gør på dette link: usmatchmaking.b2match.io

Deadline for at deltage i turen er 9.september, MEN tilmelder du dig først efter 29. august, så misser du muligheden for at få din egen stand på Horizon 19, ligesom du heller ikke vil få tildelt et pitching tidspunkt. Du vil selvfølgelig stadig kunne deltage i konferencen, blot som almindelig deltager.

Du kan også åbne vores informationsguide til turen, som indeholder alt det, du har brug for at vide, inden (og efter) du tilmelder dig (blå knap i øverste venstre hjørne). Her kan du bl.a. læse mere om, hvordan du tilmelder dig, læse det opdaterede programme, finde mere information om Horizon 19 (www.horizon19.org) og finde den opdaterede liste over vores amerikanske samarbejdspartnere.

Prisen er 1.500 EUR og herudover skal du selv stå for fly (DK-US t/r), hotel i både NYC og Boston samt transport fra NYC til Boston om onsdagen.

House of Energy står for alle mødelokaler, konferencedeltagelse, side events og alle frokoster og middage mandag, tirsdag, torsdag og fredag. Onsdag er en fri- og rejsedag, så denne ene dag skal du selv stå for forplejning.

Hvis du ikke fik deltaget i webinaret om turen i juni, kan du se optagelsen her: www.youtube.com

For give jer større mulighed for at lave forretning på den anden siden af atlanten har vi inviteret 15 canadiske virksomheder med også. Det betyder, at du udover at møde amerikanske og europæiske virksomheder, nu også for mulighed for at gøre forretning i Canada (Quebec).

Image

Skal dit næste forretningseventyr være i USA?

Se programmet her

Har du ambitioner om, at din virksomhed skal udvide salget til USA, så kunne EU COSME-projektet European SmartCityTech Go Global være interessant dig.

Til september har du mulighed for at tage til New York City og Boston sammen med 40 andre europæiske virksomheder. Her vil virksomhederne blive præsenteret for opgaver, der kan bydes på ved New York Citys bystyre, og samarbejdsmuligheder med amerikanske virksomheder og investorer.

I Boston deltager vi i konferencen Horizon 19, hvor vil få en fælles europæisk stand, og her vil du blive gensidigt introduceret til hundredvis af potentielle samarbejdspartnere. I kraft af at projektet er tværeuropæisk, har I også mulighed for at finde samarbejdspartnere indenfor delegationen, bl.a. ved mandagens meet ’n’ greet icebreaker session, som er dedikeret til at virksomhederne kan lære hinanden at kende. Der deltager desuden 10 canadiske virksomheder, som alle er interesseret i at møde europæiske samarbejdspartnere.

Turen planlægges og gennemføres af House of Energy i samarbejde med 15 andre europæiske klynger. Det foreløbige program kan ses herover, og vi vil løbende udvikle det for at gøre det endnu bedre. Der kan forventes en vis egenbetaling i forbindelse med turen, herunder transportudgifter og overnatning.

Kontakt