Events 2017

House of EnergyEvents, Nyheder

I 2016 har House of Energy blandt andet afholdt to store energikonferencer i april og oktober, som trak henholdsvis 80 og 180 deltagere til. Vi har også afholdt 12 branchespecifikke netværksmøder og 10 workshops. Og vi er først lige gået i gang! Men før vi tager hul på 2017s arrangementer, dykker vi ned i tre events fra det forgangne år.

Konference om Energilagring trak 180 deltagere til
Den 11. oktober 2016 afholdte House of Energy i samarbejde med Innovationsnetværket Smart Energy en stor konference i Gigantium, Aalborg. Fokus var rettet mod energilagring, herunder hvordan de forskellige teknologier kan fungere som løsning på udfordringen med at lagre energi. Konferencen blev dækket af TV2 Nord. Du kan se indslaget her.

Vind danner grobund for samarbejde
Vindenergi dækker allerede en stor del af nordjysk eksport af energiteknologi, og har dannet grobund for et stærkt samarbejde i branchen. Det tog sig i udtryk, da der den 8. november i samarbejde med Dansk Vindmølleforening blev afholdt Wind Industry Conference i Aalborg med fokus på servicering og vedligeholdelse af vindmøller. Her mødte 110 deltagere op fra den danske- og internationale vindbranche og havde mulighed for at udveksle erfaringer, ideer og skabe nye samarbejder.

 Samarbejde og matchmaking
Aalborg Universitet tilbyder en bred vifte af samarbejdsmuligheder, som henvender sig til små og mellemstore virksomheder, forskere og studerende. For at synliggøre mulighederne for samarbejde afholdte Aalborg Universitet den 24. november en samarbejdsmesse med fokus på energiteknik. Her deltog 10 virksomheder blandt andre: Grundfos, Alfa Laval og Xergi, og ca. 120 studerende kiggede forbi. Messen gav anledning til gode snakke og potentielle samarbejder om projekt- og praktikforløb.

Vi ser frem mod 2017, hvor der er lagt i støbeskeen til et spændende program. House of Energy vil blandt andet indbyde til en spændende konference, hvor du vil få mulighed for at møde og netværke med virksomheder og forskere inden for energisektoren. Vi vil også indbyde til en række branchespecifikke netværksarrangementer, som kan give inspiration og nye værktøjer til at skabe innovation i netop din virksomhed. Du vil ved deltagelse i vores arrangementer også få mulighed for at finde samarbejdspartnere til jeres næste projekt.

Så stay tuned, nærmere information om ovenstående arrangementer følger i de kommende nyhedsbreve og på www.house-of-energy.dk.