Aktuelle events

Her finder du kommende events, som er arrangeret af House of Energy.

House of Energys arrangementer henvender sig til erhvervsaktive deltagere. Arrangementerne er ikke åbne for privatpersoner, studerende, dimittender eller jobsøgende – medmindre andet er specificeret under det enkelte arrangement.

Se eksterne events for at finde events hos vores medlemmer eller samarbejdspartnere.

 

Indlæser Events

« Alle Events

  • Denne Event er allerede afholdt.

Coconference

20. november 2019 @ 11:30 - 16:00

I samarbejde med CORO Co-lab Roskilde inviterer vi dig til et brag af en fest med masser af COnnecting, COsurprises og COshakes til COconference19 onsdag d. 20. november kl. 11.30-16.00 på Roskilde Universitet. Tilmeld dig her.

Kom og oplev nytænkende innovatører pitche morgendagens løsninger på ROCKWOOL Intl. A/S, Rambøll, Mangor & Nagel, Dansk Retursystem, ARGO, Boligselskabet Sjælland, Roskilde Kommune og Roskilde Universitets udfordringer.

Hør Thomas Ravn-Pedersen fra Verdens Bedste Nyheder om Verdensmålene som verdens vigtigste plan og en vigtig invitation til fremtidens virksomheder og se hvilken virksomhed, der løber med Roskilde Kommunes Klimapris i år.

Du kan også allerede nu se frem til at høre dagens COtalk Surprise – en aktuel oplægsholder, som vi endnu ikke vil løfte sløret for.

Grib chancen for at udvide dit netværk på tværs af sektorer over en bid mad og et glas bobler og vær med til at fejre, at vi sammen finder løsninger, der kan løfte på FN’s Verdensmål!

Hent invitationen til COconference her.

Detaljer

Dato:
20. november 2019
Tidspunkt:
11:30 - 16:00
Event Kategori:
Hjemmeside:
https://corolab.dk/wp/events/coconf19-finale/

Sted

Roskilde Universitet
Universitetsvej 1
Roskilde, 4000 Danmark
+ Google Maps