Aktuelle Events

Her kan du holde dig opdateret på events inden for energi.

 

Indlæser Events

« Alle Events

  • Denne Event er allerede afholdt.

Danmarks nye energidag

12. september 2018 @ 08:00 - 18:00

Sæt kryds i kalenderen d. 12. september, hvor House of Energy i partnerskab med en række aktører afholder Energidagen, Danmarks nye energidag, der er den første konference i en række af årligt tilbagevendende begivenheder.

Til Energidagen sætter vi bredt lys på energibranchen og fokuserer på det integrerede energisystem. Energidagen skaber en platform, hvor forskere, virksomheder og beslutningstagere kan stille skarpt på konkrete udfordringer og muligheder.

Du skal deltage, fordi

  • Du får den nyeste viden fra energibranchen leveret direkte fra flere hovedtalere, der bringer skarp viden fra forskning eller erhvervsliv.
  • Du får mulighed for at sammensætte dit eget program med udgangspunkt i fire spændende spor inden for vindenergi, fjernvarme, grønne gasser og energieffektive løsninger. Sporene er sammensat af skarpe aktører fra branchen.
  • Energidagen skaber en platform, hvor virksomheder og forskere kan mødes og gå i dialog med hinanden omkring samarbejde.
  • Du får vejledning fra eksperter om funding via Horizon2020.

Fokus på det integrerede energisystem

Danmark har længe været foregangsland inden for grøn energi, og traditionelt set har energibranchen været opdelt i separate systemer uden særligt fokus på integrationen. I dag er der dog skabt et større behov for et integreret energisystem, der skal bidrage til en stabil, bæredygtig energiforsyning. Dette gøres i praksis via tæt samarbejde mellem virksomheder, forsyningsselskaber, offentlige aktører og vidensinstitutioner og gennem sammentænkning af de forskellige energikilder.

Læs mere på house-of-energy.dk/energidag

Detaljer

Dato:
12. september 2018
Tidspunkt:
08:00 - 18:00
Event Kategori:

Sted

Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Pl. 4
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Map