Aktuelle Events

Her kan du holde dig opdateret på events inden for energi.

 

Indlæser Events

« Alle Events

  • Denne Event er allerede afholdt.

Temamøde om energiafgifter, energioptimering og energitilskud

6. marts @ 13:30 - 16:00

Har I overblik over virksomhedens energiforbrug og jeres afgifter? Ellers går I måske glip af 2/3 i afgiftsrefusion. Få indblik i, hvordan I får størst reduktion i jeres energiafgifter, hvordan digitalisering kan energioptimere virksomheden, og I får mest muligt energitilskud til jeres optimeringer. Der vil som afslutning være en præsentation omkring det EU-støttede effektiviseringstilbud for små- og mellemstore virksomheder, GREEN.

Arrangementet finder sted onsdag d. 6. marts kl. 13.30 – 16.00, hos revisionsfirmaet BDO, Visionshuset, Visionsvej 51, 9000 Aalborg

Hent invitationen her.

 

Tilmeldingsfrist: Fredag d. 1. marts

Dagens program:

BDO – Godtgørelse af energiafgifter

Chris Pedersen fra BDO vil oplyse om reglerne for afregning og godtgørelse af energiafgifter. Det er vigtigt at foretage en opdelt måling og indberetning af virksomhedens energiforbrug på procesenergi kontra ikke-procesenergi, da der er mulighed for at få godtgjort størstedelen af el udgiften for forbruget af elektricitet til proces. I kan potentielt gå glip af op til 2/3 i refusion af energiafgifter. Danhostel Frederikshavn fik 123.000 kroner retur i manglende refusion ved at måle på deres procesenergi.

Mariendal Electrics – Måling, energioptimering og tilskud

Benjamin Christiansen, Energirådgiver hos Mariendal Electrics, vil give et indblik i, hvordan kravene til differentiering af energiforbruget i forbindelse med afgiftsrefusion kan løses ved hjælp af måling.

Benjamin Christensen inddrager konkrete cases, hvor kunder har fået installeret et energiovervågningssystem til måling og registrering af realtidsforbruget samt fortæller om hvilke muligheder, der er for at benytte systemet i andre sammenhænge i forbindelse med virksomhedens daglige drift og vedligehold.

Benjamin vil demonstrere måleudstyr og gennemgå montering.

House of Energy – SMV-projektet GREEN med mulighed for tilskud til effektivisering – både rådgivning og implementering

Kasper Kjærsgaard Nielsen, Projektleder hos House of Energy, vil præsentere nyligt opstartet SMV-projekt, GREEN. Projektet har til formål at skabe vækst gennem ressource- og energieffektvisering, hvor der kan gives støtte til potentialescreening, rådgiverforløb og implementering af udvalgte effektiviseringstiltag.

Læs mere om green på house-of-energy.dk/green

 

Detaljer

Dato:
6. marts
Tidspunkt:
13:30 - 16:00
Event Kategori:

Sted

BDO
Visionsvej 51
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps
Hjemmeside:
www.bdo.dk