Aktuelle events

Her finder du kommende events, som er arrangeret af House of Energy.

House of Energys arrangementer henvender sig til erhvervsaktive deltagere. Arrangementerne er ikke åbne for privatpersoner, studerende, dimittender eller jobsøgende – medmindre andet er specificeret under det enkelte arrangement.

Se eksterne events for at finde events hos vores medlemmer eller samarbejdspartnere.

 

Indlæser Events

« Alle Events

Energirenovering af gamle ejendomme

18. august @ 16:45 - 20:30

På dette gå-hjem-møde ser vi på emnet renovering af eksisterende ejendomme til de nye energikrav. Vi starter med at høre om renovering set fra arkitekternes synsvinkel samt hører om konkrete renoveringsprojekter, resultater og indføring af nyeste teknologier.

Gå hjem-mødet arrangeres i samarbejde med IDA Energi, InnoBYG, DI Byg og Forbundet Arkitekter og Designere. IDA er ansvarlig for tilmelding og afholdelse.


En bæredygtig fremtid stiller særlige krav til byggebranchen. Fremtidens byggeri skal kunne skilles ad, så komponenter og materiale kan bruges igen og igen. Samtidig skal løsningerne udlede så lidt CO2 som muligt. På dette arrangement ser vi på renovering af eksisterende byggeri, som fremover vil være et stor området for byggesektoren.

Regeringen har i september 2018 lanceret en strategi for genbrug og cirkulær økonomi, hvor bygge- og anlægsbranchen skal være en af de centrale aktører. Også Europa-Kommissionen har i december 2015 vedtaget en handlingsplan for cirkulær økonomi.

Cirkulær økonomi, også kaldet fra vugge til vugge, bygger på genbrug af byggematerialer, helst på en sådan måde, at materialerne i løbet af deres livscyklus ikke mister værdi, men tværtimod beholder sin værdi, eller endda øger den i takt med, at de bliver brugt igen og igen. Når man taler cirkulær økonomi i byggeriet, er det centralt, at det tænkes ind både ved renovering, nedrivning og opførelse af bygninger.

 

PROGRAM:

kl 16:45 Kaffe/te

Kl 17:00 Indledning v. Marianne Jakobsen, InnoBYG og Keld Olsen, IDA Byg Sj.

Kl 17:05 Nødvendigheden af grønne løsninger v. Kåre Stokholm Poulsgaard, Arkitekt, 3XN

Kl 17:45 Mulighederne ved at udnytte naturlig ventilation v. Gitte Thorup Tranholm, Windowmaster

Kl 18:15 Forskning og energirenoveringsprojekter og resultater v. Jakub Kolarik, DTU Byg

Kl 18:45 Pause med sandwich og drikkevarer

Kl 19:15 REBUS løsninger får bæredygtige renoveringer til at ske v. Martha Katrine Sørensen, Teknologisk Institut

Kl 19:45 Hvordan teknologien understøtter udnyttelsen af bygninger og samtidig giver brugerne en unik oplevelse v. Niels Friis Nielsen, Siemens

Kl 20:30 Afslutning v. Keld Olsen, IDA Byg Sj.

Efter hvert indlæg er der afsat tid til spørgsmål.

Tilmeldingsfrist 14. august

 

Eventuelle spørgsmål til arrangementet kontakt Keld Olsen, IDA på 60825489 / keldolsen2@godmail.dk

Er du ikke medlem af IDA eller har du ikke i forvejen en brugerprofil skal du oprette en brugerkonto her > Brugerprofilen giver dig adgang til at tilmelde dig arrangementer og downloade præsentationer fra vores arrangementer. Bemærk, ved oprettelse af brugerprofil får du adgang til IDA’s online tjenester – du bliver ikke medlem af IDA.

Det er gratis at deltage dog opkræves et gebyr på DKK 200,-, dersom eventuel afmelding ikke sker inden 3 dage før afholdelsen

Detaljer

Dato:
18. august
Tidspunkt:
16:45 - 20:30
Event Kategori:
Hjemmeside:
https://ida.dk/arrangement/gamle-ejendomme-traenger-til-en-energirenovering-335001#praktisk-info

Sted

IDA Mødecenter
Kalvebod Brygge 31-33
København V, 1780 Danmark
+ Google Maps