Aktuelle events

Her finder du kommende events, som er arrangeret af House of Energy.

House of Energys arrangementer henvender sig til erhvervsaktive deltagere. Arrangementerne er ikke åbne for privatpersoner, studerende, dimittender eller jobsøgende – medmindre andet er specificeret under det enkelte arrangement.

Se eksterne events for at finde events hos vores medlemmer eller samarbejdspartnere.

 

Indlæser Events

« Alle Events

  • Denne Event er allerede afholdt.

ERFA-møde om IT driftstøtteværktøjer til fjernvarmeværker

20. november 2019 @ 13:00 - 15:00

House of Energy etablerede i foråret 2018 en ERFA-gruppe om IT-driftsstøtteværktøjer med det formål at udvikle værktøjer til at hjælpe fjernvarmeværkerne med konkrete udfordringer.

Som en del af gruppens arbejde har EMD International nu opdateret prognoseværktøjet i energyTRADE, med Støvring Kraftvarmeværk som case, så modellen kan beregne værdien af at byde ind på reguleringsmarkedet.

EMD har ligeledes udviklet en energyPRO model af Thisted Varmeværk, der med affaldsafgifter er særligt kompliceret. Hvor man tidligere traf beslutninger baseret på fornemmelse og erfaring, kan beslutningerne nu træffes på baggrund af beregninger, som alle har adgang til via en fælles platform.

Deltag på mødet d. 20. november og hør EMD International præsentere de to modeller og hør om energyTRADE som med fordel kan anvendes fremfor den eksisterende metode baseret på værkets erfaring.

Fremadrettet inviterer vi til ERFA-møde om IT-driftsstøtteværktøjer to gange årligt med skiftende emner, som du kan være med til at foreslå.

Mulige emner kan være:
Nye tiltag på el-markedet, herunder hvordan vi får varmepumperne med på nye markeder
Problemstillinger vedrørende driftsoptimering
Generel udveksling af erfaringer

Deltag i mødet d. 20. november og giv dit input til, hvilke emner vi skal tage op gruppen.

 

Tilmeldingsfrist fredag d. 15. november kl. 12

 

Arrangementet henvender sig til erhvervsaktive indenfor fjernvarme. Arrangementet er ikke åbent for privatpersoner, studerende, dimittender eller jobsøgende.
Kontakt Mette Larsen, mela@house-of-energy.dk, hvis du har spørgsmål hertil.

Detaljer

Dato:
20. november 2019
Tidspunkt:
13:00 - 15:00
Event Kategori:

Sted

Sæby Kraftvarmeværk
Energivej 1
Sæby, 9300 Danmark
+ Google Maps