Aktuelle events

Her finder du kommende events, som er arrangeret af House of Energy.

House of Energys arrangementer henvender sig til erhvervsaktive deltagere. Arrangementerne er ikke åbne for privatpersoner, studerende, dimittender eller jobsøgende – medmindre andet er specificeret under det enkelte arrangement.

Se eksterne events for at finde events hos vores medlemmer eller samarbejdspartnere.

 

Indlæser Events

« Alle Events

  • Denne Event er allerede afholdt.

Homeland Security Conference – innovations- og teknologikonference indenfor sikkerhed

28. august @ 08:00 - 29. august @ 17:00

Smart Cities & Sensitve Sites er temaerne for årets Homeland Security Conference, der er den førende danske innovations- og teknologikonference indenfor sikkerhed.

Kernen af konferencen, som har været afholdt årligt siden 2014, er at få sikkerhedsindustrien, beslutningstagerne, videninstitutionerne og andre interessenter bragt sammen. Fokus er på at sikre sig mod og måske ligefrem modgå den stigende mængde ondsindede hackerangreb i et byrum, der bliver digitaliseret mere og mere – såkaldte smart cities.

Konferencen bliver i år afholdt i forbindelse med den nyetablerede sikkerhedsmesse Danish Security Fair, der finder sted i Messe C i Fredericia den 28. og 29. august 2019. Eksperter og kapaciteter fra ind- og udland holder oplæg på konferencen, som rummer tre moduler over to dage, og med tid til også at besøge udstillingsområdet på Danish Security Fair, som forventeligt vil rumme 70-100 udstillere med produkter relateret til sikkerhedsbranchen.

Kom og udvid dit netværk, find potentielle samarbejdspartnere samt få opdateret din viden om sårbarheder og løsningsforslag til udfordringerne på smart cities området.

Pris:

House of Energy medlemmer: 400 DKK (+ moms)

Ikke-medlemmer: 800 DKK (+ moms)

 

Se hele programmet og tilmeld dig her.

Detaljer

Start:
28. august @ 08:00
Slut:
29. august @ 17:00
Event Kategori:
Hjemmeside:
https://my.eventbuizz.com/event/homeland-security-conference/detail

Arrangør

CenSec
Hjemmeside:
www.censec.dk