Aktuelle Events

Her kan du holde dig opdateret på events inden for energi.

 

Indlæser Events

« Alle Events

  • Denne Event er allerede afholdt.

Indvielse af HyBalance brintfabrikken i Hobro

3. september 2018

Mandag d. 3. september bliver HyBalance brintfabrikken i Hobro indviet. Internationale og nationale deltagere fra FCH-sektoren forventes at deltage i åbningen, som også markerer et vigtigt skridt mod grøn omstilling og integrationen af vedvarende energikilder i det danske energisystem.

Indvielsen er en milepæl for Hydrogen Valley, part of House of Energy, som har arbejdet på at realisere projektet siden 2013. Hydrogen Valley har medvirket til at tiltrække udenlandske investeringer, og projektet understreger, at vi tager handling og afsæt på fremtidens energiløsninger. Fabrikken er med til at placere Nordjylland meget centralt, når det kommer til udvikling af vedvarende energi og integrerede energiløsninger.

Brintfabrikken er en del af det internationale, EU-støttede projekt HyBalance, som demonstrerer brugen af brint i fremtidens energisystem. Produktionen af brint sker gennem vandbaseret elektrolyse, hvilket gør det muligt at lagre overskydende el fra vindmøller. Det bidrager til at balancere elnettet, og brinten kan herefter anvendes til industrielle formål og i transportsektoren.

 

Personlig invitation fra en af partnerne bag HyBalance er påkrævet for deltagelse.

Detaljer

Dato:
3. september 2018
Event Kategori:

Arrangør

Hydrogen Valley
Telefon:
96 40 15 00
E-mail:
lotte@hydrogenvalley.dk
Hjemmeside:
http://hydrogenvalley.dk/kontakt/

Sted

HyBalance
Hobro, Danmark + Google Map