Aktuelle Events

Her kan du holde dig opdateret på events inden for energi.

 

Indlæser Events

« Alle Events

  • Denne Event er allerede afholdt.

Morgenbriefing 2018

21. marts 2018 @ 07:30 - 09:30

Gratis

Kom med til årets Morgenbriefing, hvor BusinessAalborg tager temperaturen på Aalborg, inviterer erhvervslivet på scenen og giver dig mulighed for at netværke over morgenmaden med andre fra Aalborgs erhvervsliv. 

Under overskriften “Aalborg som global og grøn spiller” sættes der fokus på, hvorfor Aalborg netop nu er så ombejlet af danske og kinesiske investorer. Og hvad der gør Aalborg særlig attraktiv i forhold til teknologier og talenter. Mød blandt andre Aalborgs største virksomhed, Siemens Gamesa, der fortæller om Aalborgs særlige DNA for den verdensomspændende koncern, og hvordan de tager grønt og socialt ansvar.

Du kommer også til at opleve “Årets Leder” fra GomSpace, og Liftra der er kåret som årets mest innovative vækstvirksomhed. Begge giver deres indspark til at drive global virksomhed med base i Aalborg og åbner op for deres fremtidsplaner. Bliv klogere på Aalborgs fortsatte urbanisering, og hvordan fremtidens boligbehov ser ud – og opfyldes. Gå heller ikke glip af Tour de Force, som giver dig overblik over Aalborgs mange byggeprojekter.

Til slut rettes pilen mod fremtidens medarbejdere og deres indspark.

Klik her for tilmelding og program.

Detaljer

Dato:
21. marts 2018
Tidspunkt:
07:30 - 09:30
Pris:
Gratis
Event Kategori:
Hjemmeside:
businessaalborg.nemtilmeld.dk/191

Sted

DGI-Huset Nordkraft
Teglgårds Plads 1
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Map