Aktuelle events

Her finder du kommende events, som er arrangeret af House of Energy.

House of Energys arrangementer henvender sig til erhvervsaktive deltagere. Arrangementerne er ikke åbne for privatpersoner, studerende, dimittender eller jobsøgende – medmindre andet er specificeret under det enkelte arrangement.

Se eksterne events for at finde events hos vores medlemmer eller samarbejdspartnere.

 

Indlæser Events

« Alle Events

Net Zero Pathways Climate Convention 2020

27. august - 28. august

Arbejder du med bæredygtighed, og brænder du for at bidrage til og blive klogere på den bæredygtige omstilling?

Så sæt kryds i kalenderen 27. og 28. august 2020, når NET ZERO pathways CLIMATE CONVENTION 2020 løber af stablen i Aalborg Kongres & Kultur Center! NET ZERO pathways er for jer, som brænder for bæredygtighed – her får I en platform, hvor I kan komme ud med jeres budskab, input, løsninger eller produkter.

I samarbejde med toneangivende aktører i Aalborg etablerer AKKC en klima convention, der skal sætte fokus på den danske klimaindsats og stille skarpt på, hvordan vi når 70% CO2- reduktion i 2030.

NET ZERO pathways er både for virksomheder, myndigheder, vidensmiljøet og slutbrugere/borgere, der ønsker at løfte og kvalificere den bæredygtige retning og samtidig blive inspireret til forbedring af egne indsatser.

Med NET ZERO pathways bindes brancher, regering, virksomheder, organisationer, uddannelsesinstitutioner, netværk, produktfremvisning og videndeling sammen og skaber et fælles rum for refleksion om bæredygtighed. Formålet er at give regeringen de bedste betingelser for at udarbejde en klimalov samt klimahandlingsplan med realistiske og velovervejede mål.

Læs mere om NET ZERO pathways her.

 

Detaljer

Start:
27. august
Slut:
28. august
Event Kategori:
Hjemmeside:
https://netzeropathways.com/

Sted

Aalborg Kongres & Kultur Center
Europa Pl. 4
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps