Aktuelle events

Her finder du kommende events, som er arrangeret af House of Energy.

House of Energys arrangementer henvender sig til erhvervsaktive deltagere. Arrangementerne er ikke åbne for privatpersoner, studerende, dimittender eller jobsøgende – medmindre andet er specificeret under det enkelte arrangement.

Se eksterne events for at finde events hos vores medlemmer eller samarbejdspartnere.

 

Indlæser Events

« Alle Events

  • Denne Event er allerede afholdt.

Nordisk Batterikonference – Nordbatt 2019

25. september 2019 - 27. september 2019

Nordbatt 2019 er det største forum i Norden dedikeret til videndeling og netværk inden for forskning i batterier og anvendelse af batterier. Konferencen løber over tre dage med 33 foredrag indenfor alle aspekter af batterier fra råmaterialer og processering til batteriproduktion, anvendelse og genanvendelse.

Nordbatt har ledende forskere og virksomheder fra de nordiske lande og seks inviterede foredrag, der sætter de nordiske aktiviteter i et internationalt perspektiv. Konferencen byder også på en 4-timers breakout session med 8 parallelle spor, der både omfatter ekskursioner ud af huset og dybdegående diskussioner.

Konferenceprogram

Onsdag d. 25/9 giver indlæggene et samlet overblik over hele værdikæden råmaterialer til celler, batterier, applikationer og genanvendelse. Denne dag er relevant, hvis du ønsker en generel opdatering på, hvad der sker lige nu og de næste år inden for batteriforskning og –industri.

Torsdag d. 26/9 er indlæggene af videnskabelig karakter og de nyeste forskningsresultater præsenteres. De fleste af præsentationerne har fokus på batterikemi. Dagen indeholder også en fire timers breakout session til netværk, ekskursioner og fagspecifikke temaer.

Fredag d. 27/9 fokuserer indlæggene på genanvendelse og regulering. Denne dag er specielt relevant, hvis du i det offentlige eller private arbejder med at sikre en bæredygtig omstilling til et mere elbaseret samfund, hvor batterier spiller en stadigt større rolle.

 

Se det fulde program og tilmeld dig her.

Det er stadig muligt at tilmelde sig Nordbatt 2019 til reduceret pris. Early Bird gælder indtil d. 15. august 2019.

Detaljer

Start:
25. september 2019
Slut:
27. september 2019
Event Kategori:

Arrangør

Dansk Batteriselskab

Sted

Danmarks Tekniske Universitet
Asmussens Allé 304
Kongens Lyngby, 2800 Danmark
+ Google Maps