Aktuelle events

Her finder du kommende events, som er arrangeret af House of Energy.

House of Energys arrangementer henvender sig til erhvervsaktive deltagere. Arrangementerne er ikke åbne for privatpersoner, studerende, dimittender eller jobsøgende – medmindre andet er specificeret under det enkelte arrangement.

Se eksterne events for at finde events hos vores medlemmer eller samarbejdspartnere.

 

Indlæser Events

« Alle Events

Persuasive 2020

20. april - 23. april

Aalborg Universitet er vært for den internationale konference om adfærdsdesign og teknologier, der påvirker brugernes holdninger og adfærd – Persuasive 2020.

Konferencen har siden 2006 været et samlingspunkt for nogle af verdens førende forskere og udviklere indenfor digital adfærdsdesign. I forbindelse med konferencen i Aalborg vil der blandt andet være fokus på grøn omstilling og bæredygtig energi samt på at øge fokus på samarbejde mellem forskere og praktikere som fx virksomheder.

Som det fremgår af hjemmesiden, www.persuasive2020.org er det lige nu muligt at tilmelde sig konferencen til en nedsat early bird pris. Som virksomhed har man desuden mulighed for at bidrage med en poster eller en demo, hvor virksomhedens produkt(er) kan præsenteres, og dermed skabe øget fokus på egne resultater. Posters og demonstrationer får i år særlig opmærksomhed som en integreret del af hovedkonferencens første dag. Det bedste bidrag vælges af konferencens deltagere og præmieres ved konferencens afslutning.

Eventuelle spørgsmål kan rettes til poster-demo@persuasive2020.org

Detaljer

Start:
20. april
Slut:
23. april
Event Kategori:
Hjemmeside:
http://persuasive2020.org/

Arrangør

Aalborg Universitet

Sted

Comwell Hvide Hus
Vesterbro 2
Aalborg, 9000 Danmark
+ Google Maps