Aktuelle events

Her finder du kommende events, som er arrangeret af House of Energy.

House of Energys arrangementer henvender sig til erhvervsaktive deltagere. Arrangementerne er ikke åbne for privatpersoner, studerende, dimittender eller jobsøgende – medmindre andet er specificeret under det enkelte arrangement.

Se eksterne events for at finde events hos vores medlemmer eller samarbejdspartnere.

 

Indlæser Events

« Alle Events

RE:DO Unge-workshop

2. april @ 17:00 - 20:00

Vil du være med til at sætte et positivt aftryk på klimaet? MESSE C og House of Energy inviterer til en klima-workshop for unge.
Der skal tales mindre og gøres mere!

I November 2020 åbner vi sammen med MESSE C for første gang dørene til RE:DO – en summit med fokus på FN’s Verdensmål for bæredygtig udvikling; Særligt mål 7 Bæredygtig energi, 13 Klimaindsats og 17 Partnerskaber for forhandling.

RE:DO2020 bliver ikke som en klassisk konference eller messe. Det absolutte HOVEDFOKUS er DO – at vi gør noget for at skabe less talk, more action. Resultatet af tre spændende summit-dage i november bliver 10 konkrete projekter, der kan gøre en forskel for mennesker og klima. Vores klima-workshop for unge bliver derfor heller ikke en diskussionsklub, men en workshop med resultater.

Workshoppen kommer til at bestå af to dele:

  1. I skal være med til at udtænke en event, der samler unge omkring klima inden RE:DO2020; Events som rækker ud over Danmarks grænser og skaber resultater.
  2. I skal være med til at udforme 3 challenges, som det bliver målet at løse for virksomheder og deltagere på RE:DO2020.

Teamet bag RE:DO sørger for, at vi kommer i mål, og at I ikke sulter undervejs. Vi serverer snacks, aftensmad og drikkevarer undervejs, og refunderer din tog/busbillet (berænset antal).

Download invitation til ungeworkshop

 

Tilmeldingsfrist d. 25. marts

 

Detaljer

Dato:
2. april
Tidspunkt:
17:00 - 20:00
Event Kategori:

Arrangører

Messe C
House of Energy

Sted

Messe C
Vestre Ringvej 101
Fredericia, 7000
+ Google Maps