Aktuelle events

Her finder du kommende events, som er arrangeret af House of Energy.

House of Energys arrangementer henvender sig til erhvervsaktive deltagere. Arrangementerne er ikke åbne for privatpersoner, studerende, dimittender eller jobsøgende – medmindre andet er specificeret under det enkelte arrangement.

Se eksterne events for at finde events hos vores medlemmer eller samarbejdspartnere.

 

Indlæser Events

« Alle Events

  • Denne Event er allerede afholdt.

Temamøde om certificeringer: Fra 0 – 9001 – 14001 – 45001

12. november 2019 @ 13:30 - 16:00

Deltag og hør nærmere om de fordele en ISO 9001/14001/45001-certificering kan give jer. På mødet får du indsigt i standarderne, deres krav og virksomhedens forpligtelser i forbindelse med certificering, men også de fordele, der er ved certificering. Hør også Aalborg Portland fortælle om værdien af certificeringsprocessen.

Temamødet arrangeres i samarbejde mellem House of Energy, Bureau Veritas og Aalborg Portland, som er vært for arrangementet og præsenteres som dagens case.

Vil i styrke jeres indsats inden for kvalitet/ miljø/arbejdsmiljø og tage det næste skridt mod dokumenterede, ordnede forhold? Øge gennemsigtighed og forbedre kunde- og myndighedsanseelse med en international kendt og anerkendt standard? Styrke kunderelationer gennem minimering af reklamationer, risk og øget kundefokus? Få overblikket over indsatsområder og forbedringspotentialer?

Vil du have overordnet indsigt i standarderne ISO og høre, hvad din virksomhed kan få ud af at blive certificeret efter disse? Har du ansvar for virksomhedens kvalitet, miljø og arbejdsmiljø, så er dette temamøde noget for dig.

Dagens program

Kl. 13.30: Registrering, netværk og kaffe

Kl. 14: Velkomst og introduktion v. Bureau Veritas og House of Energy

Introduktion til ISO 9001/14001/45001 overordnet standardens krav og en virksomheds forpligtelser samt fordele ved certificeringen.

Kl. 15.00: Hvordan opbygger man et ledelsessystem?

Kl. 15.30: Case: Aalborg Portland

Kl. 15.50: Spørgetid

Kl. 16.00: Tak for i dag

 

Tilmeldingsfrist: 8. november kl. 12.  Deltagelse i arrangementet er gratis for erhvervsaktive.

Arrangementet er ikke åbent for privatpersoner, studerende, dimittender eller jobsøgende. Kontakt Mette Larsen, mela@house-of-energy.dk, hvis du har spørgsmål hertil.

Afbud:

Hvis du bliver forhindret i at deltage, bedes du melde afbud til Mette Larsen, mela@house-of-energy.dk

Detaljer

Dato:
12. november 2019
Tidspunkt:
13:30 - 16:00
Event Kategori:

Arrangører

House of Energy
Bureau Veritas
Aalborg Portland

Sted

Aalborg Portland
Rørdalsvej 44
Aalborg, 9220 Danmark
+ Google Maps