House of Energys


Fokusområder


Her er vi eksperterne

Hos House of Energy arbejder vi primært inden for vores fem fokusområder og går højt op i at give dig og din virksomhed kvalificeret sparring og rådgivning. Vi ønsker at hjælpe vores medlemmer til at skabe vækst ved at skabe én samlet indgang til arbejde med energi.

Vi er et passioneret team, der alle brænder for arbejdet med vedvarende energi og netværksudvikling. Vi er her for at hjælpe dig!

Herunder finder du en kort beskrivelse af vores fem fokusområder. Ønsker du at vide mere, er du velkommen til at klikke dig videre til fokusområdernes sider.

Fjernvarme

Vi giver dig adgang til et stort netværk, ny viden og mulighed for at deltage i projekter inden for fjernvarme og køling.

Fjernvarme

Har vi fanget din interesse?

Læs mere her

Vindenergi

Vi giver dig sparring og adgang til ekspertviden og specifikke projekter, der skaber vækst i din virksomhed.

Vindenergi

Har vi fanget din interesse?

Læs mere her

Grønne gasser

Vi omsætter danske klimavisioner til konkret handling med fokus på grønne gasser som brint og biogas.

Grønne gasser

Har vi fanget din interesse?

Læs mere her

Energieffektive løsninger

Vi har fingeren på pulsen, og holder dig orienteret om fremtidens energiløsninger.

Energieffektive løsninger

Har vi fanget din interesse?

Læs mere her

integrerede energisystemer

Vi giver dig én samlet indgang til energikompetencer og ny viden.

Integrerede energisystemer

Har vi fanget din interesse?

Læs mere her

Partnerne bag House of Energy

BusinessAalborg er Aalborg Kommunes erhvervsafdeling og har til formål at skabe vækst og beskæftigelse i Aalborg og Nordjylland.
BusinessAalborg er projektejer af House of Energy og leder klyngen gennem Cluster Manager Preben Birr-Pedersen, pb@house-of-energy.dk

Hydrogen Valley er en non-profit fond, der omsætter danske klimavisioner til konkret handling med fokus på grønne gasser som brint og biogas. Centeret er placeret i CEMTEC erhvervsparken i Hobro og finansieres af Region Nordjylland og Mariagerfjord Kommune. Hydrogen Valley ledes af Søren Bjerregaard, soren@hydrogenvalley.dk

NordDanmarks EU-Kontor bidrager fra både Aalborg og Bruxelles med at etablere de rigtige kontakter for nordjyske interessenter og gøre den nordjyske region kendt som en relevant aktør på den europæiske og internationale scene.

Aalborg Universitets stærke kompetencer inden for energiområdet har bidraget til den proces, hvor grøn energi er gået fra alternativ til mainstream. Aalborg Universitet medvirker til, at vedvarende energi bliver en afgørende vækstmotor. Kontakt Anders Tendal Christiansen, atc@adm.aau.dk, eller Esben Ahlmann Hjuler, eah@adm.aau.dk, hvis du vil vide mere om samarbejdsmulighederne med Aalborg Universitet.

Du er altid meget velkommen til at kontakte os. Cluster Manager Preben Birr-Pedersen står klar til at fortælle om House of Energy.
Har du fagspecifikke spørgsmål, finder du medarbejderne bag House of Energy her.