Glædelig jul fra House of Energy

House of EnergyNyheder

År 2017 går på hæld, og House of Energy vil gerne benytte lejligheden til at sige tak for året der gik og tage et lille kig ind i år 2018.

I 2018 vil der komme flere arrangementer, og vi er allerede i fuld gang med planlægningen. Her kan vi eksempelvis fortælle, at vi starter året med fokus på vindvirksomhederne, hvor vi i samarbejde med DWEA inviterer til netværksmiddag d. 16. januar. Her får vi besøg af en delegation fra den franske og portugisiske vindindustri. Dette arrangement kan du læse mere om og tilmelde dig her.

Herudover får vi flere delegationsbesøg, afholder temamøder og ikke mindst arrangerer vi en større konference, som bliver annonceret i det nye år.

Hvis du har idéer eller ønsker til arrangementer, der kan give værdi til din virksomhed, er du altid velkommen til at kontakte os. Du kan finde din repræsentant på vores kontaktside. Herudover kan du altid modtage information om kommende arrangementer og nye tiltag ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller kigge i vores eventkalender her på hjemmesiden.

Fik du ikke læst vores nyhedsbreve fra december?
Her kan du finde nyhedsbrevene fra HubNorth og Fleksenergi.

Med ønske om en glædelig jul og et godt nytår.