ISED 2020

Internationalization of Smart Energy Denmark 2020


EKSPORTMISSIONER TIL KINA OG USA

Tag med os til Shanghai, når vi til juni er medarrangør på den nordisk-kinesiske konference SMART 2020. Temaet er Urban efficiency and positive energy districts med fokus på IKT, energiteknologi og logistik i en smart city-kontekst. Konferencedeltagelse er gratis.

Eksport-og matchmakingmission
Som en ekstra service tilbyder vi en tre-dags eksport- og matchmaking-mission, Shanghai Export Mission, i forlængelse af konferencen, hvor vi gennem Energistyrelsen har fået tildelt midler til at betale fly og hotel for syv virksomheder.

Er du interesseret i at vide mere om konference, så kontakt Andreas Nyeboe Munk, tlf. 6060 0808. Vil du vide mere om tillægsmissionen, så kontakt Thilde Møller Larsen, tlf. 2520 1551.

Læs mere og hold dig opdateret på smart2020.b2match.io
OBS: Grundet coronavirus er der risiko for, at konferencen og missionen bliver udsat til efteråret 2020.

US Energy Export Mission
Tag med os til USA medio maj, hvor vi arrangerer fem dage i New York City og Philadelphia med matchmaking-sessioner, virksomhedsbesøg, info om offentlige udbud og relevante oplæg. To af dagene vil foregå på Smart Cities NY-konferencen.

Gennem Energistyrelsen har vi fået midler til at betale fly, hotel og konferencedeltagelse for syv virksomheder. Vil du vide mere, så kontakt Thilde Møller Larsen, tlf. 2520 1551.

Læs mere og hold dig opdateret på usenergyexport.b2match.io


ISED20 er støttet af Energistyrelsen