Ledige stillinger: 1-2 Projektudviklere til energiklyngen House of Energy

House of EnergyNyheder

Brænder du for energi, og er du god til at få forskellige interessenter til at spille sammen? Så er det måske dig, vi søger til House of Energy – Energy Cluster Denmark.

Vores vision er, at danske virksomheder skal være internationalt førende i udviklingen af et intelligent, integreret og effektivt energisystem. Vi skal med andre ord være verdensmester i at balancere en stigende og fluktuerende energiproduktion fra vind og sol med forbrugssiden.

House of Energy er en guldcertificeret klynge, der forbinder erhvervslivet med videninstitutioner, forsyningsvirksomheder, kommuner og øvrige aktører med interesse i energi. Guldcertificeringen er EU’s fornemme pris “Cluster Management Excellence Label GOLD – Proven for Cluster Excellence”. Certificeringen gives til klyngeorganisationer, som demonstrerer god klyngeledelse og engagerer sig i at forbedre organisationens strukturer og rutiner, der bidrager til endnu bedre præstationer som klynge. Her bliver DU et vigtigt bidrag.

Vi har ca. 400 virksomheder i klyngen, der kommer til House of Energys arrangementer for at holde sig ajour med nyeste viden på området og for at være en del af et kvalificeret netværk om smarte grønne intelligente løsninger. Læs mere om House of Energy på www.house-of-energy.dk.

I House of Energy har vi forøget vores opgaveportefølje betragteligt gennem den seneste tid, og derfor søger vi 1-2 erfarne projektudviklere.

Jobbet

Afhængig af dine kvalifikationer vil dine opgaver blandt andet omfatte:

  • Tæt dialog med House of Energys medlemsvirksomheder samt opsøgende kontakt til potentielle medlemmer.
  • Udvikling af projektmuligheder mellem og i samarbejde med klyngens medlemmer, projektpartnerne og andre virksomheder med fokus på matchmaking og internationalisering.
  • At facilitere faglige netværk og samarbejder med henblik på projektudvikling mellem partnerne med fokus på forskning, udvikling og innovation inden for bæredygtig energi.
  • At være en del af netværkssekretariatet og her bidrage til at sikre udvikling inden for de fælles indsatsområder.

Din profil

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, men vi forventer, at du har dokumenteret indsigt og erfaring inden for energi samt erfaring i at samarbejde med virksomheder og et aktivt erhvervsnetværk.

Erfaring med at arbejde netværksorienteret og stærke relationelle kompetencer er ligeledes et krav.

Du skal være selvkørende, have gode formidlingsegenskaber og evnen til at facilitere samarbejde samt trives med at skabe resultater og udvikle de områder, du arbejder med. Du er ligeledes en god samarbejdspartner for dine kolleger og House of Energys mange interessenter.

Du tilbydes
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor der er gode muligheder for at præge indholdet samt skabe synlige og flotte resultater. Samtidig får du stor indflydelse på, hvordan du løser dine opgaver samt en meget stor kontaktflade inden for energi.

Begge stillinger er tidsbegrænset frem til 31.12.2019 under forudsætning af godkendelse fra de bevilligende parter. Der er gode muligheder for forlængelse. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra din faglige baggrund og kvalifikationer.

Ansøgningsfrist 7. august 2018. Vi tager løbende ansøgere ind til samtale og forventer ansættelse snarest muligt.

Rekruttering foretages af BusinessAalborg.

Flere informationer
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte Cluster Manager Preben Birr-Pedersen (pb@house-of-energy.dk eller +45 20808263).

Søg stillingen her

Hent stillingsopslaget i printvenlig version.