Medlemmer


Arbejder du med grøn energi, og ønsker du at nyde godt af vores medlemsfordele?


Bliv medlem af House of Energy

Vores medlemmer betyder alt for os

Vores medlemmer er fundamentet for vores eksistens – vores DNA. Som medlem af House of Energy bliver du del af en klynge, som arbejder hårdt for at tilbyde fagrelevante medlemsfordele, der udvikler ny viden, giver netværk og skaber vækst.

House of Energy er en triple helix klynge, derfor hører vores 400 medlemmer ind under tre forskellige områder: offentlige institutioner, vidensinstitutioner og det private erhverv. House of Energy har til formål at skabe samarbejde på tværs af disse domæner for at udvikle viden og øge vækst hos vores medlemmer. Vores medlemsbase indeholder et bredt udvalg af forskellige aktører, der alle arbejder med grøn energi og omstilling. Her på siden finder du et overblik over vores medlemmer fordelt på fokusområder og sektorer.

Bliv medlem

Bliv en del af en stærk energiklynge og nyd godt af vores mange medlemsfordele. Kontakt Cluster Manager Preben Birr-Pedersen, hvis du vil vide mere.

I år 2018 indfører vi et mindre kontingent for medlemskab af House of Energy. Der er halv pris på kontingentet i hele år 2018. Prisen for medlemskab afhænger af antallet af ansatte i virksomheden. Er I mellem 1-5 medarbejdere er prisen 1.250 kr., er I mellem 6-49 medarbejdere er prisen 2.500 kr. og er I +50 medarbejdere er prisen 4.750 kr.