Netværk er altafgørende

House of EnergyNyheder, Vind

Projektkoordinator Alex Moreno har fornyligt oplevet betydningen af et godt netværk.

Efter at projektleder Henrik Wadmann stoppede, står Alex nu med stafetten indtil, der er fundet en ny projektleder. I den forbindelse har Alex oplevet hvor kraftigt Hub Norths netværk er. Han fortæller:

I det næste stykke tid skal jeg varetage Henriks opgaver. Dog er det slet ikke en udfordring. Især ikke efter at jeg har oplevet, hvor stor opbakningen fra Hub Norths medlemmer er.

Siden det blev offentliggjort at Henrik stopper, har Alex nemlig modtaget flere henvendelser fra medlemmer, der har tilbudt deres støtte.

Jeg har fået rigtigt mange telefonopringninger fra medlemmer, der har tilbudt, at jeg kan trække på dem. For bare at nævne nogle har Vindmølleindustrien og bestyrelsen i Hub North kontaktet mig, og fortalt at Hub North kan regne med dem. Det viser hvor altafgørende et godt netværk er, og det er præcist hvad det er i Hub North, afslutter Alex.

Har du spørgsmål til Hub North, der er House of Energys fokusområde for vind, er du altid velkommen til at kontakte Alex på 2520 1580 eller asm@aalborg.dk