Ledig stilling: Projektkoordinator til INDDHEAT

House of EnergyINDDHEAT, Nyheder

Brænder du for grøn omstilling? Og trives du i en travl hverdag, hvor du kan gøre en konkret forskel for at nedbringe CO2-udledning? Så er du måske vores nye projektkoordinator.

Din rolle bliver at koordinere et stort EU-projekt, der yder tilskud til rådgivning til nordjyske fjernvarmeværker, der ønsker at omstille til mere bæredygtig og CO2-neutral fjernvarme. Projekterne kan være varmepumper, damvarmelager, renovering af ledninger eller udvidelse af eksisterende fjernvarmenet.

Jobbet
Som projektkoordinator kommer du bl.a. til at arbejde med:

  • Udarbejde projektbeskrivelser i samarbejde med fjernvarmeværkerne.
  • Gennemføre mini-udbud i samarbejde med projektleder og projektpartnere.
  • Sikre dokumentering af den gennemførte tekniske rådgivning fører til de forventede CO2-besparelsestiltag og planlagte investeringer hos fjernvarmeværkerne.
  • Projektadministration og koordination, samt udarbejdelse af halvårlig rapportering til den Europæiske Investeringsbank.
  • Løbende dialog med projektpartnere, rådgivere og andre interessenter.

Din profil
Vi forventer at du har en relevant videregående uddannelse, gerne med indsigt i grøn energiteknologi og meget gerne viden om udbud og rammebetingelser inden for fjernvarme.

Det er vigtigt, at du trives med den administrative del af jobbet, da jobbet indeholder en del projektadministration, samt at du har flair for at arbejde i forskellige IT-systemer som TenderKonnect (udbudsportal), E-doc og Excel. En del af vores afrapportering foregår på engelsk, erfaring med at udarbejde rapporter på engelsk vurderes derfor positivt.

Du skal være selvkørende og evne til at facilitere samarbejde samt trives med at skabe resultater og udvikle de områder, du arbejder med. Du forventes at have gode formidlingsevner og være en god samarbejdspartner for dine kolleger og vores mange interessenter. Erfaring med at samarbejde med virksomheder og arbejde netværksorienteret er derfor en stor fordel.

Du tilbydes
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor der er gode muligheder for at præge indholdet samt skabe synlige resultater. Samtidig får du stor indflydelse på, hvordan du løser dine opgaver samt en stor kontaktflade inden for energiområdet.

Stillingen er tidsbegrænset frem til 30.06.2021 med gode muligheder for forlængelse. Løn og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra din faglige baggrund og kvalifikationer.

Send ansøgning
Vi ser frem til at modtage din ansøgning senest d. 9. februar 2020. Vi tager løbende ansøgere ind til samtale og forventer ansættelse snarest muligt.

Rekruttering foretages af BusinessAalborg.

Flere informationer
For yderligere oplysninger er du velkommen til at kontakte projektleder Hanne Skovby på tlf. 2520 1586.

SØG STILLINGEN HER