Nyt udviklingsprogram for underleverandører i vindmølleindustrien

House of EnergyNyheder, Vind

Hub North og brancheorganisationen Vindmølleindustrien står bag det nystartede, landsdækkende projekt ”Udviklingsprogram for underleverandører i vindmølleindustrien”. Projektet har til formål at styrke vækst og innovationsevne blandt små og mellemstore virksomheder i den danske vindmølleindustri gennem øget samarbejde mellem virksomhederne og universiteter eller andre videnspartnere.

Udviklingsprogrammet, som sigter mod at skabe flere innovative vækstvirksomheder og jobs, er åbent for alle interesserede virksomheder med innovationsmuligheder inden for proces, produktions- og materialeteknologier. Med videnssamarbejder, rådgivning og hjælp til vækstplaner vil initiativet styrke virksomhedernes innovationssamarbejde og kompetenceniveau gennem tre faser:

  • Identifikation af relevante innovationsprojekter.
  • Konceptudvikling og test af innovationsprojekter med tilknyttet forskningsmæssig viden.
  • Forretningsudvikling gennem rådgivning samt udarbejdelse af vækstplaner.

Organisationerne bag
Bag programmet ligger brancheorganisationen Vindmølleindustrien, der fungerer som operatør og sekretariat for programmet. Den øvrige partnerkreds består af House of Energy / Hub North, Væksthus Midtjylland, Aalborg Universitet, Aarhus Universitet, Danmarks Tekniske Universitet og DAMRC (Danish Advanced Manufacturing Research Center).

Læs mere
Du kan læse mere om projektet og holde dig opdateret på www.windpower.org. Har du spørgsmål, eller har du interesse i at deltage i programmet, så kontakt

Alex Moreno på tlf. 2520 1580 eller asm@aalborg.dk

Peter Aarø Rasmussen, Program Manager på tlf. 3373 0339 eller par@windpower.org