House of Energy styrker samarbejdet

House of EnergyEnergi, Nyheder

House of Energy forstærker nu samarbejdet med flere erhvervsfremmeaktører herunder, BrainsBusiness, Offshoreenergy.dk, CenSec, Dansk Materiale Netværk, Norwegian Energy Partners og SmartLog.

Der er tale om samarbejder, som organisationernes medlemmer vil få meget ud af, vurderer Preben Birr-Pedersen, Cluster Manager i House of Energy:

”Det vil løfte kvaliteten af medlemskabet, at vi samarbejder mere, koordinerer og udvider viften af tilbud til vores medlemmer. Det vil øge videndelingen og styrke matchmaking og give mere innovation, så vores virksomheder fremstår stærkere overfor udenlandske konkurrenter”, siger Preben Birr-Pedersen.

Styrket samarbejde med Offshoreenergy.dk er til gavn for industrien

CEO Glenda Napier i Offshoreenergy.dk er helt i samme boldgade som Preben Birr-Pedersen:

”Samarbejdet med House of Energy er helt oplagt for Offshoreenergy.dk. Der er overlap af flere medlemmer og interessefelter, og vi kan supplere hinanden rigtig godt. Vi får eksempelvis tilført kompetencer på energilagring og land-vind. Vi styrker til gengæld House of Energy med øget adgang til et stærkt nationalt innovationsnetværk og mange internationale kontakter”, siger Glenda Napier.

Samarbejdet mellem House of Energy og de øvrige erhvervsfremmeaktører skal blandt andet gøre det mere enkelt at arbejde med innovation for medlemmerne. De første konkrete resultater af samarbejdet med Offshoreenergy.dk er allerede på vej. Eksempelvis bliver eventene Offshore B2B 2018 placeret i Aalborg og Energidage d. 12. september har Offshoreenergy.dk med i programkomiteen.

Følg med i kommende events på house-of-energy.dk