Udlandet ser mod danske vindkompetencer

House of EnergyEvents, Nyheder, Vind

Der var netværk på programmet da House of Energy inviterede vores medlemmer til middag med virksomheder fra det fransk-portugisiske vindmarked.

Delegationen, der var i Danmark for at skabe en platform for fremtidigt samarbejde med danske virksomheder, bestod af udviklere, parkejere, forsyningsvirksomheder og servicevirksomheder.

Samarbejdet styrket
Netværksmiddagen gav House of Energys medlemmer en unik mulighed for at styrke samarbejdet med franske og portugisiske vindvirksomheder. Derudover var der også mulighed for at få et større indblik i vækstmulighederne i Frankrig og Portugal inden for service og livsforlængelse, nutidige løsninger og forretningsmuligheder.

Blandt de deltagende franske og portugisiske virksomheder var: Aalto Power, ABO Wind, Akuo Energy, EDP Renewables, Energieteam, ENGIE Green, ENERTRAG, Finerge, Quadran, Trust Energy, WHS (Wind, Hydro & Sun Energy Services) og WTG. Delegationen bestod bl.a. af personer med ledelsesansvar, ansvar for afdelinger og udvikling fra de forskellige virksomheder.

Aftenen var fuld af god stemning og visitkort, der blev delt på kryds og tværs. Vil du vide mere om delegationsbesøget så kontakt Områdeansvarlig, Vindenergi Hans A. Pedersen, hap@aalborg.dk eller via 2520 1584.

Besøget var arrangeret i samarbejde med DWEA, Danish Wind Export Association.