Velkommen til EKJ Lindgaard – nyt medlem af klyngen!

House of EnergyNyheder, Uncategorized

Vi byder velkommen til den rådgivende ingeniørvirksomhed, EKJ Lindgaard, som er nyt medlem i House of Energy.

Vi har besøgt Aalborg-kontoret til en snak med fagingeniør Jesper Linding Hansen, om hvem EKJ Lindgaard er anno 2019, og hvori de ser fordelene af deres medlemskab i House of Energy.

EKJ Lindgaard dækker en bred vifte af rådgivningsopgaver lige fra skoler til boligbyggeri og har desuden stor erfaring med industrien omkring installationer, miljø og produktionsforhold. De har opgaver både nationalt og internationalt, da de følger kunderne og deres opgaver, og bl.a. Vestas og Sanistål har ført virksomheden rundt i Danmark og til England.

Virksomheden er i Aalborg oprindeligt kendt som Lindgaard, men efter en længerevarende organisatorisk forandringsproces, er virksomheden landet i EKJ, som også har kontorer i København, Odense og Viborg.

”Vores kunder har taget forandringerne med oprejst pande. Vores kernekompetencer er vores medarbejdere. Fordelen ved at være en del af en større organisation er det kæmpe bagland og de kompetencer, som vi nu kan trække på,” forklarer Jesper Linding Hansen.

Et medlemskab med mening
Jesper Linding Hansen forventer, at medlemskabet af House of Energy betyder et øget fokus på EKJ Lindgaard som virksomhed, men i særdeleshed også et solidt samarbejde medlemmerne imellem:

”Det er jo fantastisk, at der er et netværk, der arbejder for energirigtige løsninger” siger han og forklarer videre, at EKJ Lindgaard altid søger at finde de bedste og mest energirigtige løsninger for deres kunder:

”Der er et kæmpe potentiale i at arbejde med den bæredygtighed, der tales så meget om i øjeblikket. Jeg mener, at House of Energy har grundlaget for at få kompetencerne flettet sammen.”

EKJ Lindgaard ser frem til at deltage i de erfaringsudvekslinger som et medlemskab af House of Energy medfører, og håber på, at de kan være med til at udvikle Danmark i en mere energieffektiv retning:

”Der er rigtig mange spændende innovative virksomheder, som arbejder med det. Dem vil vi gerne have et tættere samarbejde med”, slutter Jesper Linding Hansen.