Nyt medlem: LITE A/S

House of EnergyNyheder

Vi har, i House of Energy, taget en snak med et af vores nyeste medlemmer, LITE A/S, for at blive klogere på hvem LITE egentlig er. LITE (Light Innovation Technology) er en dansk eget virksomhed med hovedkontor og showroom i Nørresundby, samt datterselskaber i Sverige, Norge og Kina.

LITE skaber komplette, innovative og specialbyggede belysningsløsninger i alle størrelser, i både ind- og udland. Sortimentet består af LED produkter i høj kvalitet og flot design. Produkterne skræddersys og udvikles i tæt samarbejde med kunden for at opfylde den enkeltes behov og skabe den rigtige stemning. Vi ønsker at skabe stærke produkter, som ikke kun er godt for miljøet, men som også er tilpasset mennesker i det pågældende miljø” fortæller Lars V. Andersen, Administrerende Direktør ved LITE. LITE har erfaringer med energioptimeringer og finansiering herigennem til bl.a. industri, sport, skoler, kontorer mm.

LITE har ambitioner om at være frontløber på det bæredygtige område, hvorfor medlemsskabet hos House of Energy forventes at være indbringende: ”House of Energy er interessant for os, fordi klyngen indeholder en bred vifte af fokuspunkter inden for bæredygtighed og energieffektivisering. Det brede spænd af fokuspunkter og virksomheder tror vi er et godt udgangspunkt og netværk for LITE, da vi sammen med andre nordjyske virksomheder kan være forgængere for den bæredygtige udvikling – ikke kun i Danmark, men også på verdensplan” fortæller Lars V. Andersen. Han håber derfor på, at medlemskabet i House of Energy kan bane vejen for nye samarbejdspartnere og et stærkt netværk, som kan være med til at skabe nogle gode og fremtidssikrede løsninger, hvor bl.a. cirkulær økonomi er højt på dagsordenen for LITE.

Lars V. Andersen håber desuden, at medlemskabet hos House of Energy kan være med til at åbne dørene for potentielle kunder: ”Mange virksomheder har allerede skiftet til LED-belysning, men der er stadig mange, som vil kunne drage nytte af alle fordelene ved at skifte til LED-belysning – både økonomisk, men også for medarbejdernes velfærd, og ikke at forglemme styrke deres grønne profil”.

Lars V. Andersen opfordrer alle House of Energys medlemmer, der ønsker at vide mere om belysning, står over for en større udskiftning eller gerne vil energioptimere sin virksomhed, til at besøge LITE’s 600 m2 showroom i Nørresundby – ”Jeg er overbevist om, at det vil være en øjenåbner for mange, hvilke muligheder det giver for dem og deres kunder, når de står med opgaver omkring belysning” fortæller Lars V. Andersen, der hellere end gerne inviterer indenfor til en verden af lys.